Vapaaehtoisille

Vapaaehtoisille

Tulisitko vapaaehtoiseksi? Seremonia projektissa tarvitaan vapaaehtoisia avustamaan tapahtumissa ja retkillä. Ryhmissä tarvitaan juuri Sinun apuasi, jos ryhmäläisten kielitaito ei ole riittävä tai ryhmäläiset tarvitsevat oman tukihenkilön tullakseen toimintaan mukaan. Voit olla suomalainen tai muualta Suomeen muuttanut, löydämme kyllä yhteisen kielen.

Voit aloittaa halutessasi omaa ryhmätoimintaa (esim. lukupiiri, käsityö, musiikki), jonka sisältöä voidaan yhdessä suunnitella. Vapaaehtoisena pääset mukaan kehittämään ja ideoimaan monikulttuurista vapaaehtoistoimintaa. Toimintaa aloitellaan Havukoskella, Myyrmäessä ja Hakunilan alueilla.  

Vanhusten Kotiapusäätiön muuhun vapaaehtoistoimintaan voit tutustua Porinapirtillä (Paimenentie 2, 01360 Vantaa) perjantaisin klo 10 – 12. Porinapirtillä käy jo toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia ja alueen asukkaita. Tavoitteena on, että perjantai aamupäivistä tulee projektin aikana yhä monikulttuurisempi.  

Perjantaisin ollaan yhdessä, haetaan palvelutalon asukkaita Porinapirtille,  juodaan kahvia ja teetä sekä osallistutaan Porinapirtin toimintaan. Olemme myös mukana valtakunnallisessa Vanhus- ja Lähimmäispalveluliiton Iloa Arkeen Pysäkkitoiminnan vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä. Tervetuloa mukaan!  

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!  

tiina.mattila@marjattasaatio.fi                              puh 050 534 4593

 

Ajankohtaista